Woonbeurs Maison&Object 2016

  • Geplaatst op
  • Door Lieke Thielemans
  • 0
Woonbeurs Maison&Object 2016

Onze impressie van ons bezoek aan de woonbeurs Maison & Object 2016!

Woonbeurs Maison & Object 2016

Terug vanuit Parijs, na een wervelend bezoek aan Maison&Objet 2016. Dé beurs, voor iedereen die interesse heeft in wonen, interieur én Scandinavische woonaccessoires! Wat een  spektakel, wat een heerlijkheid! Dit is geen werk, nee, dit is pure passie. Noem het hobby, noem het lifestyle, maakt niet uit. Het is een omgeving waarin inspiratie, verwondering en bewondering de boventoon voeren. Ook trots. Op mooie merken uit ons eigen land. Mooi. Bijzonder. Leuk gepresenteerd. Origineel uit de hoek komend. Er zijn 7 overweldigende hallen bomvol met grote, imposante stands, maar ook leuke kleine hoekjes ingericht door nieuwe, beginnende merken of ontwerpers. Van strak, elegant naar over de top bling bling, kitsch en alles wat er tussen zit.  


Dé trend in Scandinavische interieurs " Haal de natuur binnen ! "


Wij hebben natuurlijk een missie. Een doel. En daar gaan we strak op af. Nou ja, we kijken natuurlijk wel goed rond ;) Maar we zijn 1x per jaar hier en voelen ons bijzonder verantwoordelijk omdat we weten dat velen van jullie graag mee waren gegaan. We mogen niets overslaan en moeten ervoor zorgen dat we onze winkel en webshop weer heerlijk vol toffe spullen kunnen zetten. We willen jullie natuurlijk niet teleurstellen.

Zoals gezegd, op missie dus. Naar de bekende merken, waar we tevreden klant van zijn. Waar gaan ze mee komen, wat is nieuw en verfrissend, waar kunnen we niet omheen in 2016. Maar ook, en niet minder belangrijk, naar minder bekende merken. Of in ieder geval merken, waar we nog geen collectie van aanbieden, die we in ons achterhoofd hebben zitten; want mooie shoot van voorbij zien komen, of omdat één van jullie specifiek naar een product van dit merk heeft gevraagd.  

De missie dus, van HKliving, naar HouseDoctor, van Zuiver naar PresentTime. We worden verrast door Bloomingville.....wat een prachtige stand met mooie materialen, sfeervol ingerichte hoekjes en veel ananassen. Ananassen? Ja. Ananassen. Roze, gouden, zilveren, witte ananassen. Ananas schaaltjes, ananas potjes. Het kan niet op. En cactussen. Grote, kleine, groene, witte, glimmende, echte en stenen cactussen. Eerlijk. We nemen ons voor om hier niet in mee te gaan. Nee, wij trappen hier niet in. No Pineapples for us. Come on. We zijn volwassen vrouwen, hebben een goede smaak (al zeggen we het zelf), nemen ons zelf niet té serieus. Maar toch. Een ananas?? No thanks.


Cactussen en ananassen all over the place!


Over tot de orde van de dag. Want we hebben haast, er moet veel gebeuren. We hebben Hay nog niet gezien, we willen de nieuwe collectie van NUD niet overslaan en ook Atelier Pierre krijgt een bezoek. Ook willen we ons verdiepen in de collectie van Normann Copenhagen en Brita Sweden verdient ook aandacht. DesignLetters staat er ook en wat vinden we eigenlijk van PolsPotten?  We lopen van stand naar stand, plaatsen bestellingen, maken kennis met, voor ons, nieuwe merken en hun vertegenwoordigers (vaak ook veelzeggend over een merk!) en hakken knopen door.

Bloomingville. Wat ben je mooi!  Dit mag NIET ontbreken in ons aanbod. Dit willen we jullie laten zien, hier zijn we helemaal weg van. DUS. Een knoop waar we al langer mee bezig waren is nu met een heerlijke zwaai enorm doorgehakt. Bloomingville it is. En Atelier Pierre! Wat een leuk, klein, mooi merk. Hout. Eenvoud. Belgisch familiebedrijf. Mooi verhaal. Past bij ons. Past heel erg bij ons. Dus... vanaf nu ook lid van onze familie. Wat een heerlijkheid! We zijn hongerig, hebben zin in meer. Maar niet alles kan tegelijk. We willen het ook goed doen. Dus de merken die je hierboven ziet staan maar nog niet in onze collectie te vinden zijn houden we scherp in de gaten. Wie weet gaan we ze ook toevoegen als nieuw familielid.


Super leuk van Atelier Pierre & Bloomingville!

Houd ons in de gaten. Lees mee. Geniet van de foto's en blogs. Doe inspiratie op. En laat weten wat je ervan vind. Wat vind je mooi. Welke dingen mis je nog? We horen het graag.

Nu eerst geduld tot alle leveringen en dan hard aan de slag om al die toffe spullen een plekje te geven in HUIS 5 en op de webshop NordicLiving.be.  Oja, die ananas.... we zijn toch overstag gegaan. IK WIL EEN ANANAS! Een mooie roze. Of die witte. Die gouden was ook erg stijlvol. Nou ja, hij komt er in ieder geval. Pineappele is zo 2016! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden