Workshop een inspiratiebord maken bij HUIS 5

  • Geplaatst op
  • 0
Workshop een inspiratiebord maken bij HUIS 5

Afgelopen week kon je bij HUIS 5 een inspirerende workshop volgen. Alles stond in het teken van het ontwerpen van een inspiratiebord, zodat je dit op een simpele manier thuis kunt toepassen.

Dit alles gebeurde in een ontspannen sfeer onder leiding van Hilde Smeets van Kleurkracht HS. De workshop ging door tegen de sfeervolle achtergrond van HUIS 5. De deelnelers konden hier kennis maken met verschillende materialen, stoffen en composities. Leuk was dat iedereen zichzelf mocht voorstellen aan de hand van een decoratief stuk uit de winkel. Dit maakte het meteen persoonlijk.

Tijdens de workshop werd er niet enkel gewerkt met woonmagazines, maar werd er ook outside the box gedacht. Met materialen die je niet direct verwacht op een moodbord en bv. foto's uit food- en beautymagazines.

Er is natuurlijk niks zo fijn om dan op het einde al je inspiratiebeelden, materialen en producten bij elkaar verzameld te zien. Zodat je thuis met je compositie aan de slag kunt!Heb je zin gekregen om je te laten ispireren houd dan zeker onze website en facebook in de gaten. Want er komen zeker nog meer leuke en leerrijke workshops, allemaal rond interieur en vaak specifiek toegepast op scandinavische interieurs.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden