'You are one in a melon'

  • Geplaatst op
  • Door Charlotte Verhaeghe
  • 0
'You are one in a melon'

Onze soldenrekken hebben plaats vrij gemaakt voor nieuwe merken bij Huis 5. Deze week mochten we MIEKinvorm en Olislagers verwelkomen in onze collectie. Twee merken waar sterke creatieve vrouwen achter staan die graag hun talent met de wereld delen.

 

MIEKinvorm is een stationary merk dat ontstaan is vanuit een 356 – dagen project van Annemiek. Na veel positieve reacties heeft ze haar eigen creatieve bedrijf uit de grond gestampt. Ze ontwerpt kaarten met leuke tekstjes in combinatie met illustraties. Je kan ze thuis op de koelkast hangen als reminder voor jezelf, of etaleer ze in een kader van Moebe.

In deze digitale wereld van vandaag is er ook niets leuker dan een kaartje in de bus krijgen. Gewoon voor een verjaardag ‘Let’s pop some bottles’ of om iemand een hart onder de riem te steken ‘Ik ben zo trots op jou’. Daarbij vind je bij ons ook kaartenhouders om je teksten op je nachtkastje te kunnen zetten.

 

 

Olislagers is een merk met groene vingers. Birgitt Olislagers richtte het bedrijfje op als ze nog aan het studeren was. Ze heeft altijd al een passie voor de natuur en al zijn veranderingen gehad. Alle planten zijn eerst met waterverf geillustreerd voor ze als postkaarten of prints worden geproduceerd. Olislagers geeft iedereen op die manier de kans je eigen urban jungle te creeren. Zelfs als je maar een klein huisje hebt met weinig lichtinval hebt, kan je toch het groen binnenbrengen. Naast postkaarten hebben we ook textiel hoops om als decoratie aan de muur te hangen naast je fotokaders. Of combineer er enkele met verschillende plantjes! We hebben de hoops in drie verschillende maten om jou de volledige vrijheid te geven over je combinatie.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden