Zomers buitenshuis vertoeven!

Steek die barbeques maar in vuur en vlam en vouw die tuinstoelen of picknick dekentjes uit. Het ziet er naar uit dat de zomerperiode is aangebroken. Lekkere lange en zwoele avonden met een frisse pint of een fruitige wijn. Het is de tijd van het jaar dat we weer gezellig buiten gaan vertoeven en die fijne wollige sofa binnen ( heel eventjes ) vaarwel zeggen.

Maar als we meer en meer buiten tijd gaan spenderen moet het er daar natuurlijk ook gezellig uit zien. Laten we hier nu héél toevallig weer leuke tips voor hebben.

Picknicken

Haal de beste receptjes maar boven voor lekkere salades want aan picknick servies zal 't je niet mankeren. House Doctor maakt van elk picknickmoment een mooi moment. Bekertjes en bordjes met een leuke print. Ga jij voor het frisse groene motief ? Of voor het hopeloos romantische roze motief ?Een keer veel volk over de vloer en geen zin in een grote afwas achteraf ? Dankzij de mooie uitvoeringen van deze papieren servieswaren blijf je in een klassevolle én bovendien gemakkelijke setting! Om helemaal in het thema te blijven zijn er ook servetten met bijpassende motieven.

Gezellig vuur

Laat je omringen bij een gezellige avondschemering door sfeermakers zoals fakkels en theelichten voor buiten. De fakkels van House Doctor zijn op basis van een systeem zoals bij olielampen. Eindeloze gezelligheid tot in de vroege uurtjes. Voor op tafel bedacht House Doctor prachtige theelichten in flesgroene of olijfgroene kleur. Prachtig met een vlammetje er in!

Eerder fan van botanische lantaarns ? Dan kan je bij Bloomingville terecht voor enkele exemplaren met gevlochten riet. Zo maak je van je tuin een echte walhalla voor buren, vrienden, familie die opzoek zijn naar PU – RE gezelligheid.Lampionnetjes

Creëer een leuke slinger van lampionnetjes! Ideaal voor feestjes ter gelegenheid van een trouw, verjaardag of gewoon het mooie weer. Erg leuk in een boom of onder een afdak! Bloomingville én House Doctor weten er wel wat mee.


Onder dekentjes kruipen

Zo laat in de avond genieten van een lekker glaasje wijn op je terras kan natuurlijk ook voor de nodige rillingen en kippenvel zorgen. Want het blijft uiteraard niet eeuwig warm! Kruip dan gezellig onder een dekentje van HK – Living, House Doctor of Bloomingville. Zij hebben PRACH – TI – GE exemplaren voor elke prijscategorie!

ENJOY YOUR SUMMER!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden