Zuiver is ZO zuiver

Zuiver is ZO zuiver

Wij zijn trotse verdelers van Zuiver. En vertellen je graag waarom!

Een nieuw seizoen betekent frisse nieuwe ideeën, ook voor je interieur. We inspireren je graag met deze blogpost. 

Nu de lente in aantocht is en zoals jullie ongetwijfeld wel konden lezen in onze vorige blog; kriebelt het alvast heel erg bij Nordic Living om de bloemetjes buiten te zetten ( letterlijk en figuurlijk! ). We zetten daarom graag een van onze topmerken in de spotlights, namelijk “Zuiver”. 

Zoals je al in de titel kon lezen “Zuiver is ZO zuiver”. Waarom juist ? En wat een woordkeuze ?! 

Zuiver is een Nederlands merk, gebaseerd op de Scandinavische stijl. Puur, sobere lijnvoering, natuurlijke touch en lichte, sobere kleuren. Het label zuiver staat voor eigentijds en vernieuwend design en wij kunnen hen géén ongelijk geven. 

Wij verdelen een tal van zuiver meubelen en geven je daarvan graag een voorproefje. 

 

Van links naar rechts de producten die je in onze webshop vindt; 1e rij: Zuiver Bijzettafel Cupid - koper - 79 euro, Zuiver Tafellamp Reader - Wit - 89 euro. 2e rij: Zuiver spiegel rond - S - 79 euro, Zuiver bijzettafel White Stone - S - 109 euro, Zuiver Vloerlamp Boog - koper - 219 euro.

Zoals je ziet gaan de Zuiver meubelen helemaal mee met de Scandinavische interieur trend. Het koper is geen onbekende voor hun, marmer is voor hen als twee handen op één buik en het is Scandinavische stijl ten top. 
Voor meer info over ons gamma van Zuiver meubelen, klik hier

De Scandinavische stijl dringt de laatste tijd meer en meer huizen binnen, ook RobTV merkte dit en nodigde ons uit voor een gesprek, de resultaten hiervan vind je op onderstaande video. Wij zijn er alvast trots op! 


Geniet er van & tot snel!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden