PURE Blend

Filters
PURE Blend
Stoel BLEND S06- kuipstoel zonder armleuningen - onderstel wood cross
€105,00
BLEND S06 kuipstoel van PURE BLEND. De verfijnde en elegante kuip geeft de stoel een modern uiterlijk. De stoel heeft een eigentijds onderstel van hout met staal.
PURE Blend
Stoel BLEND S02 - kuipstoel met armleuningen - onderstel wood cross
€135,00
BLEND S02 kuipstoel van PURE BLEND. De elegante ruime kuip en de hogere rug geeft de stoel een modern uiterlijk. De stoel heeft een eigentijds onderstel van hout met staal.
PURE Blend
Stoel BLEND S04 – kuipstoel met armleuningen – onderstel swivel
€355,00
BLEND S04 kuipstoel van PURE BLEND. De elegante ruime kuip en de hogere rug geeft de stoel een modern uiterlijk. Bijzonder is de draaipoot die zorgt voor optimaal zitcomfort.
PURE Blend
Stoel BLEND S03 - kuipstoel met armleuningen - onderstel wood straight
€203,00
BLEND S03 kuipstoel van PURE BLEND. De elegante ruime kuip en de hogere rug geeft de stoel een modern uiterlijk. Het strakke rechte houten onderstel maakt van deze stoel een echte eyecatcher!
PURE Blend
Stoel BLEND S07- kuipstoel zonder armleuningen - onderstel swivel
€163,00
BLEND S07 kuipstoel van PURE BLEND. De verfijnde en elegante kuip geeft de stoel een modern uiterlijk. Bijzonder is de draaipoot die zorgt voor optimaal zitcomfort.
PURE Blend
Stoel BLEND S05- kuipstoel zonder armleuningen - onderstel wired 2
€123,00
BLEND S05 kuipstoel van PURE BLEND. De verfijnde en elegante kuip geeft de stoel een modern uiterlijk. Het stalen draadwerk onderstel geeft de stoel een speels effect.
PURE Blend
Stoel BLEND S01- kuipstoel met armleuningen - onderstel wired
€155,00
BLEND S01 kuipstoel van PURE BLEND. De elegante ruime kuip en de hogere rug geeft de stoel een modern uiterlijk. Het stalen draadwerk onderstel geeft de stoel een speels effect.
PURE Blend
Stoel BLEND S05- kuipstoel zonder armleuningen - onderstel wired
€183,00
BLEND S05 kuipstoel van PURE BLEND. De verfijnde en elegante kuip geeft de stoel een modern uiterlijk. Het stalen draadwerk onderstel geeft de stoel een speels effect.
PURE Blend

It is all in the mix! Stel je eigen designstoel samen met ons nieuwe eigen stoellabel PURE BLEND. Kies voor een eigen kuip en een bijpassend onderstel.

De designstoelen die het PURE BLEND label dragen, zijn door ons eigen team samengesteld. Label PURE BLEND ontwerpen zijn alleen te koop bij PURE Wood Design (en verkrijgbaar in onze store HUIS5 in Diest).

Uniek aan ons label is dat je de stoel volledig zelf kunt samenstellen. Er zijn 2 verschillende kuipen in 3 verschillende kleuren (zwart, wit en grijs). Deze kun je combineren met maar liefst 4 verschillende onderstellen (waaronder onze draaibare favoriet). Liever een gestoffeerde versie? Ook dit is mogelijk. Alle PURE BLEND stoelen zijn in donkergrijs gestoffeerd verkrijgbaar.

PURE BLEND sluit perfect aan op onze collectie tafels die je ook naar hartenlust kunt combineren. De eigen collectie designstoelen bieden wij aan voor scherpe prijzen en een uitstekende kwaliteit.

10% Korting op je aankoopbedrag bij aankoop van tafel en stoelen!
Wanneer je niet alleen een mooie nieuwe tafel bij Pure Wood Design koopt maar ook direct (of binnen 6 maanden na aankoop van de tafel) stoelen/zitbank bij ons bestelt, krijg je maar liefst 10% korting op het volledige aankoopbedrag (excl transportkosten)! Dus ook als je bij de aanschaf van je nieuwe tafel nog twijfelt over de stoelen, geen probleem! De 10% korting wordt ook achteraf nog verrekend. Je korting kan al snel oplopen naar enkele honderden euro's. Bestel je online een combinatie van tafel en stoelen/bank geef dan de volgende actiecode in: STOEL2017.

We hebben een bijzonder mooie collectie stoelen, kijk maar eens op deze pagina: http://www.purewooddesign.be/nl/stoelen/ en koop niet alleen een nieuwe eettafel maar een hele nieuwe eethoek met fikse korting op het volledige aankoop bedrag! De stoelencollectie is ook te bekijken in onze winkel HUIS5. 

* deze actie is niet combineerbaar met andere acties of kortingen * actie geldt bij een bestelling van minimaal €2000 * bestelling moet tafel inclusief min 2 stoelen/1 zitbank inhouden * Minimaal aantal stoelen dat dient te worden aangekocht = 2 stuks. * Stoelen kunnen ook later worden aangekocht, de korting is max 6 maanden na eerste aankoop geldig. * korting is niet van toepassing op andere onderdelen van de bestelling. * de actie is persoonsgebonden deze actie eindigt op 31 december 2018.