Slingers & versieringen

Online slingers en versieringen bij Nordic Living. Maak van jouw interieur één groot feest met de slingers van Bloomingville of de mooie accessoires van HK Living.

Filters
House Doctor
Garland, Triangle, White
Artikelcode sk1113
€11,00
Het leven is een feestje maar je moet zelf de slingers ophangen! En dat komt metdeze mooie witte 'Triangles' helemaal in orde! Hip & stylisch, deze Scandinavische mooimakers. Verjaardag, huwelijk of kerstmis, het past altijd!

2,5 x 4,5 cm
Len...
Bloomingville
Garland Multi-color Flag
Artikelcode 95145844
€6,45
Garland met multi color vlaggetjes, gezellig in de speelkamer, op de kinderslaapkamer of tijdens een feestje in je woonkamer. Vrolijkt de boel meteen lekker op!
L270xH12xW12 cm
Bloomingville
Lampion Dots
Artikelcode 46001735
€15,00
Een aantal lampionnen bij elkaar aan een tak in de boom en je tuin heeft direct die zomerse vibe. Heerlijk!Hang ze wel even binnen als het begint te regenen!

Doorsnede: 30cm
Materiaal: Papier
Bloomingville
Lampion Dots
€15,00
House Doctor
Garland, Dots, White
Artikelcode sk1111
€11,00
Het leven is een feestje maar je moet zelf de slingers ophangen! En dat komt met deze mooie witte 'dots' helemaal in orde! Hip & stylisch, deze Scandinavische mooimakers. Verjaardag, huwelijk of kerstmis, het past altijd!

Diameter: 2,3 cm
Len...
House Doctor
Garland, Dots, White
€11,00
Bloomingville
Lampion Grijs
Artikelcode 46001731
€7,50
Een aantal lampionnen bij elkaar aan een tak in de boom en je tuin heeft direct die zomerse vibe. Heerlijk! Hang ze wel even binnen als het begint te regenen!

Doorsnede: 20cm
Materiaal: Papier
Bloomingville
Lampion Grijs
€7,50
Slingers & versieringen

Slingers en versiering hoeft niet altijd iets te zijn dat je na een feestje weer moet opbergen of weggooien. Toch niet als we de slingers van Bloomingville in huis hebben of de versieringen van HK Living! Hun accessoires zijn niet al te opvallend in een ruimte maar geven toch een gezellige indruk en dankzij hun sobere kleuren zijn ze met heel wat andere items te combineren. Of wat dacht je van de memoborden van VTwonen? Hang al je herinneringen op aan dit modern bord en laat deze aan iedereen bewonderen.