Wij, bij Nordic Living zijn bezige bijtjes. We zijn steeds opzoek naar nieuwe prikkelende ideeën en concepten. We kunnen wel zeggen dat we eigenlijk een zwak hebben voor mooie dingen.
Want in deze tijden is het alleen maar fijn om thuis te komen in een oord dat je inspireert en energie geeft om aan de slag te gaan met die ene droom, je carrière, het reilen en zeilen van je gezinsleven of nog veel, veel meer. Dit oord wordt gevormd door spullen die je mooi vindt vinden wij. Want:

" Your home should tell the story of who you are & be a collection of what you love "
- Nate Berkus

Nordic Living vertelt voor ons, ons verhaal en bestaat uit een collectie van labels en producten waar wij helemaal gek op zijn! Deze producten zijn voornamelijk labels met Scandinavische of scandinavisch geïnspireerde afkomst. Sober, puur & zuiver. Grotere merken zoals House Doctor, Bloomingville en HK - Living sieren onze webshop. Maar we zijn ook steeds opzoek naar kleinere en unieke spelers. Die zich kenmerken vanuit een passie en liefde voor design. We verwelkomden al enkele originele labels. Maar er zijn vast en zeker nog enkele originele pareltjes op komst.

We stellen ons graag even aan je voor. Mascha is het gezicht achter Nordic Living. Nadat Mascha een aantal jaren geleden samen met haar echtgenoot Hugo startte met een eigen meubelcollectie PURE Wood Design werd het tijd voor een bijpassende lijn van heerlijke woonaccessoires. Het Scandinavisch wonen bleek perfect aan te sluiten op het warme en robuuste hout waar binnen PURE Wood Design mee wordt gewerkt. De woon webwinkel Nordic Living was een feit! Achter de schermen zorgen wij dat jij de fijne woonaccessoires op tijd ontvangt en staan we klaar voor al je vragen.   

Wil je graag de producten uit de webwinkel eens in het echt bekijken, of ben je niet helemaal overtuigd van de kleur? Kom dan zeker eens op bezoek in een van onze winkellocaties. Hier kun je terecht voor zowel de woonaccessoires van Nordic Living als de meubels van PURE Wood Design.      

Conceptstore Diest
Ons monumentale winkelpand ligt in hartje Diest tegenover de kerk (Grote Markt 5). Hier winkel je op zeer ruime oppervlakte al je favoriete woonitems!
We heten je van harte welkom op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10-18 uur. De locatie in Diest is tevens afhaallocatie van weborders.

Conceptstore Merelbeke
In onze winkel In Merelbeke vindt je een deel van de Nordic Living collectie. Daarnaast kun je daar de meubelen shoppen van PURE Wood Design. Parkeren kan hier voor de deur. Adres: Hundelgemsesteenweg 101-B, 9820 Merelbeke. We heten je van harte welkom op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10-18 uur.

Nordic Living is ook altijd telefonisch bereikbaar op (0032) 11 727858 van maandag tot en met vrijdag. Je kunt ons mailen op info@nordicliving.be

Nordic Living vind je ook op: