Meld je nu aan als Nordicliving Family Member, profiteer altijd van 5% korting op al je aankopen én spaar voor aantrekkelijke kortingsvouchers!

 

To Do: 1.Vul op het onderstaande invulformulier je gegevens in 2. Open de e-mail op je telefoon 3. Klik op de button “klik hier voor de membercard” en klik op voeg toe 4. Open voor Android de app: Wallet en voor IOS de app: PassWallet 5. Begin met sparen!

 

De spaarpas werkt alleen op iOS en Android.

 

Wat zijn je voordelen?

Als Nordicliving Family member ontvang je standaard 5% korting* op al je aankopen bij Nordicliving.be én Huis5! Naast deze mooie standaard korting kun je sparen voor mooie kortingsvouchers én krijg je leuke aanbiedingen en onze nieuwsbrief automatisch toegezonden. We verwennen onze family members natuurlijk graag!

Iedere aankoop bij Nordicliving.be óf Huis5 spaar je 1 punt per besteedde euro op je spaarpas. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is je aanmelden als Nordicliving family member! Digitaal gaat sparen daarna automatisch wanneer je inlogt (bij aankopen in de webshop). Let op: Gebruik altijd hetzelfde e-mailadres als bij je aanmelding!

In onze fysieke winkel hoef je enkel je digitale spaarpas op je mobiel te laten scannen bij de kassa in Huis5. Geen extra pasje dus, alles digitaal. :)

Hoe werkt het precies?

Je spaart dus bij iedere uitgave 1 punt per euro en bouwt hiermee een tegoed op waarmee je kortingsvouchers bij elkaar spaart. Zodra je 100, 200 of 300 punten behaald krijg je de mogelijkheid om deze voucher binnen 6 maanden uit te laten keren. Kies je hiervoor, dan worden de punten van de betreffende voucherwaarde automatisch afgeboekt. Kies je hier niet voor dan spaar je automatisch verder voor het volgende voucher bedrag. Bij 400 punten krijg je automatisch de voucher uitgekeerd en heb je wederom 6 maanden om deze €40 te verzilveren. Online óf offline, wat jij prettig vindt. Voor alle vouchers geld geen minimaal orderbedrag, dus je krijgt het echt cadeau van ons. Gewoon, omdat we blij met je zijn als family member.

Wanneer je je aanmeld ontvang je in je mailbox je persoonlijke membercard, deze kun je downloaden op je telefoon (met de Wallet of Passwallet app) en je krijgt bij een bestelling automatisch je punten bijgeschreven. In onze winkel, Huis5, laat je je Persoonlijke Membercard scannen bij de kassa zodat de punten worden bijgeschreven. Zodra je voldoende punten hebt gespaard krijg je een kortingsvoucher opgestuurd via de mail. Deze voucher kun je online en offline verzilveren via de kortingscode die erop staat. 

Op je Persoonlijke Membercard staat een QR code van 8 karakters, dit is je persoonlijke kortingscode die je bij iedere aankoop kunt invoeren aan het einde van het bestelproces. Ook de kortingsvouchers kun je op deze wijze invoeren aan het einde van het bestelproces. Omdat het systeem het niet toe laat om meer dan 1 kortingscode in te voeren kun je nooit 2 codes tegelijk invoeren. Mocht er iets niet duidelijk zijn dan kun je uiteraard altijd met je vragen terecht bij ons: info@nordicliving.be

De vouchers:

Bij 100 punten ontvang je een voucher van €7,50

Bij 200 punten ontvang je een voucher van €15

Bij 300 punten ontvang je een voucher van €25

Bij 400 punten ontvang je een voucher van €40

Alle vouchers zijn 6 maanden geldig. Wanneer je de eerste, tweede of derde voucher niet verzilvert dan spaar je automatisch door naar het volgende spaardoel en dus een hogere korting! Bij de laatste voucher van € 40,- begin je automatisch weer op nul en kun je opnieuw sparen. De vouchers zijn niet combineerbaar met andere aanbiedingen en ook de 5% standaard korting is niet samen met een voucher in te voeren, dit laat het systeem niet toe.  Op alle andere momenten kun je uiteraard wel profiteren van de 5% family member korting.

* Spaarsysteem en korting enkel geldig op woonaccessoires, uitgezonderd stoelen en meubelen.

* Spaarsysteem is niet geldig op solden producten. Dit houdt in dat er geen punten gespaard worden met producten uit de solden en ook de standaard 5% korting is niet van toepassing op producten die in de solden ingesloten zijn.