Nordic Living is er niet zomaar gekomen. Eigenaren Mascha en Hugo ontwerpen en realiseren sinds enkele jaren meubelen en inrichtingen van gerecycleerde houtsoorten. Veelal in combinatie met hout. De collectie (purewooddesign.be) bevat stijlvolle en vooral ook kwaliteitsvolle producten.

Ontwerpen van PURE Wood Design
Sobere en functionele ontwerpen vormen de basis. Aangevuld met stoer staal in uiteenlopende kleuren en warme houttinten. In de praktijk blijkt de collectie perfect aan te sluiten op de zuivere en Scandinavische interieur stijl. Het idee om ook woonaccessoires aan te bieden groeide dan ook al vlug. Zo kwam de woon webwinkel Nordic Living tot stand. Een Belgische webwinkel met heerlijke woonaccessoires. Van heel stoere woonaccessoires tot fragiel glaswerk en zacht gekleurde kussens met geometrische patronen.

Scandinavisch wonen met zuivere en functionele woonaccessoires
De Scandinavische woonstijl is divers en vernieuwend; pure materialen zonder veel franje vormen de boventoon. Wij maakten een selectie van merken die bij onze visie op wonen past. Want alles wat we realiseren is persoonlijk en gebeurt met de nodige dosis passie. Voor Nordic Living kozen we dan ook voor G&K, Hay, HK-living, Housedoctor, Leitmotiv, OYOY, One must Dash, NUD Presenttime en Zuiver woonaccessoires. Bij Nordic Living vindt je niet enkel alles voor Scandinavisch wonen, maar ook een collectie betaalbare woonaccessoires die zich onderscheidt door zuiverheid, functionaliteit en eenvoud.

Ook voor maatwerk en projectinrichting
De collectie woonaccessoires van Nordic Living is perfect in te passen in maatwerk of projectinrichting. Wij denken met je mee! Of het nu gaat om het maken van een moodboard of een verfrissend ontwerp. Het team van Nordic Living gaat er graag mee aan de slag!

Online en offline woonaccessoires shoppen!
Je hoeft je bij ons overigens niet te beperken tot online shoppen. Je kunt ook terecht in onze winkel op de Grote Markt in Diest. Hier tref je de hele collectie van Nordic Living en PURE Wood Design.