Verzenden

1. België. Verzendkosten bij bestellingen tot €50 bedragen €4,95. Voor bestellingen boven €50,- geldt gratis verzending, uitgezonderd bij klein meubeltransport en meubels van PURE Wood Design. Klein meubeltransport € 35,00 (tot aan de deur, begane grond).   

                                     
Indien op voorraad, binnen 2-5 werkdagen in huis. De leverkosten voor de meubels van PURE Wood Design zijn €60,- (geleverd en gemonteerd op locatie).


2. Nederland. Verzendkosten bij bestellingen tot €50 bedragen €6,95. Voor bestellingen boven €50 geldt gratis verzending, uitgezonderd bij klein meubeltransport en meubels van PURE Wood Design. Klein meubeltransport € 35,00 (tot aan de deur, begane grond).
Leverkosten voor de meubels van PURE Wood Design €75 (geleverd en gemonteerd op locatie).


Retourneren internetbestellingen 

Wil je een internetbestelling retourneren? Dat is geen probleem! Je hebt het recht je internetbestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Indien je je volledige order retour stuurt, krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, stuur je het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons retour. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@nordicliving.be Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Je kunt het artikel uiteraard ook retour brengen in onze winkel HUIS5 aan De Grote Markt 5 in Diest.

Wat te doen ?

Bij het pakket zit een retourformulier met ons retouradres. Vul het formulier in en plak deze met het retouradres bovenop de doos. Wanneer wij het artikel retour hebben ontvangen, krijg je van ons een bevestigingsmail en wordt de retour verder afgewikkeld.  Het retourformulier kun je ook hier downloaden.

Plaats je een bestelling met voorradige- en niet voorradige artikelen?

Wanneer je een bestelling plaatst met voorradige- en niet voorradige artikelen dan kan het zijn dat we je tegemoet willen komen en alvast de voorradige artikelen - uiteraard op onze kosten - naar je versturen.

Retouradres:
Pure wood design (t.a.v. Nordic Living)
Maatheide 98A
3920 Lommel

Terugbrengen in de Nordic Living winkel:
HUIS 5
Grote Markt 5
3290 Diest

Telefoon: (0032) 11 727858
E-mail: info@nordicliving.be