Trouwlijsten

Zijn jullie het gelukkige echtpaar dat binnenkort elkaar het "Ja-woord" geven en dit vieren met een spetterend feest ? Daar zullen jullie vast naar uitkijken, proficiat!

Willen jullie graag je gasten originele cadeautips geven? Dit kan, in de vorm van een trouwlijst!
Nordic Living en Huis5 houden graag jullie trouwlijst of trouwrekening ( lees: wedding dreams ) bij.
Wij hebben een groot aanbod aan mooie, pure en Scandinavische woonaccessoires. Voor ieder wat wils, maar ook voor elk budget!

Zijn jullie te gast op een trouwfeest, maar hebben jullie géén enkel idee wat jullie cadeau willen doen ? Wij geven je graag enkele originele cadeautips! Klik hier voor deze leuke tips.

Hoe werkt een trouwlijst ?

ONLINE je trouwlijst aanleggen

  1. Maak een account aan bij Nordic Living door op deze link te klikken.
  2. Vul je gegevens in en log in.
  3. Eenmaal ingelogd kunnen jullie naar hartenlust jullie verlanglijstje vullen. Dit doe je door op het gewenste product te klikken en rechts onder de product - informatie op "zet in verlanglijst" te klikken. Zo vul je heel gemakkelijk jouw verlanglijst.
  4. Is je trouwlijst gevuld? Stuur dan een mailtje naar info@nordicliving met je naam en het e-mail adres waarmee je je account hebt aangemaakt, met vermelding van het keyword "trouwlijst". Wij leggen je trouwlijst voor je gasten klaar. De gasten kunnen daarna de lijst aan ons opvragen en de artikelen in onze webshop of via mail bestellen.

 

Je trouwlijst aanleggen in onze winkel

Maak een afspraak in de winkel Huis5 via een mailtje naar info@nordicliving.be, tijdens deze afspraak mogen jullie selecteren welke producten jullie graag zouden willen hebben. Wij maken hier een lijst van op en jullie gasten kunnen in Huis5 de lijst opvragen en een cadeau kiezen.

Wanneer de gasten niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel komen kan het ook via mail geregeld worden! De gast geeft door voor welk bedrag ze een cadeau willen kopen en wij kijken op jullie lijst welke cadeau's in aanmerking komen. De gast bekijkt op de webshop de cadeau's, maakt een keuze en mailt deze naar ons door. Het cadeau word opgestuurd zodat het tijdig in huis is voor het grote feestWedding Dreams: open bij ons een trouwrekening voor je gasten
Met onze nieuwe 'Wedding Dreams' willen we aanstaande echtparen de gelegenheid bieden om hun Scandinavische interieur droom waar te maken. Gasten kunnen elk gewenst bedrag storten op naam van het echtpaar, zodat deze newlyweds hun dromen waar kunnen maken.
Klik hier voor meer info.