Workshops

 Workshops bij Huis5


Nordic Living organiseert regelmatig inspirerende workshops. In samenwerking met verschillende partners onstaan er heel wat leuke concepten. De workshops variëren van creatieve 'doe-workshops' naar inspirerende lezingen en demonstraties.

Heb jij altijd moeite met het toepassen van de juiste kleuren in je interieur ? Wil je eens een keer iets anders maar weet je niet hoe je er aan moet beginnen ? Een spannend feestje in het vizier, maar geen idee hoe je het moet aankleden ? Of wil je gewoon een flinke dosis inspiratie ?
Met onze workshops tover je je ruimte helemaal om tot een Scandinavisch oord, til je het niveau van je tafeldekken net dat tikkeltje hoger of wordt je een echte krak in het decoreren van je woning.

Wij brengen dit fijn samenzijn onder in onze winkel, Huis5. Een winkel vol Scandinavische en zuivere woonaccessoires. Inspirerend, mooi én gezellig.

De workshops gaan altijd in samenwerking met partners die helemaal in de ban zijn van interieur en inrichten. Zij hebben een hele blok kaas gegeten van kleurencombinaties, inrichten en aankleding of zijn gewoon door en door gepassioneerd door interieur & design.

Ben jij gepassioneerd door interieur & design?  En wil je ook graag een workshop geven bij Nordic Living?
Stuur dan een mailtje naar dorine@nordicliving.be, met meer info over jezelf en wat voor workshop jij wil geven. Wij staan altijd open voor samenwerkingen!

Bekijk in onze agenda welke workshops wij voor jou op de planning hebben staan! Nieuwsgierig naar voorgaande workshops ? Bekijk sfeerimpressies van workshops die reeds geweest zijn in onze galerij.